Call Center: 021 95 57

De luni până vineri între orele 0900 - 1700

Află dacă
ai câștigat
63.881 de câștigători și premii
acordate în valoare de 40.306.339 lei

O linie

Se acordă când a fost realizată combinaţia de 5 numere pe una din cele 3 linii orizontale (superioară, centrală sau inferioară). Se vor premia numai prima sau primele combinaţii obţinute.


Două linii

Se acordă când a fost realizată combinaţia de 10 numere pe două din cele 3 linii orizontale (superioară + centrală, superioară + inferioară sau centrală + inferioară). Se vor premia numai prima sau primele combinaţii obţinute.BINGO

Premiul de BINGO se acordă jucătorului sau jucătorilor care au realizat combinaţia de 15 numere pe un bilet de participare de joc. Se vor premia numai prima sau primele combinaţii obţinute.


Bingo Acumulat

Pentru fiecare ediţie, înainte de începerea extragerilor, organizatorul va anunţa un prag (bilă maximă); dacă se realizează Bingo pe unul sau mai multe bilete până la acel prag, atunci câştigătorul / câştigătorii vor primi atât valoarea premiului de Bingo, cât şi valoarea cuvenită a premiului de Bingo Acumulat.

Dacă Bingo nu se realizează până la bila maximă anunţată, atunci valoarea curentă a premiului de Bingo Acumulat se reportează şi se adaugă la premiul de Bingo Acumulat al ediţiei următoare.


Bingo cu 13 sau 14 numere

După finalizarea extragerii şi stabilirea biletelor câştigătoare de Bingo, organizatorul premiază şi câştigătorii care au avut neşansa de a le lipsi un număr sau două din cele 15 de pe bilet. Astfel, după încheierea extragerii, dacă ai 13 sau 14 numere bifate pe bilet, Bingo România te premiază!


Premii fixe şi telefonice

Odată ajunse in urnele noastre, toate biletele necâștigătoare și toate taloanele gratuite participă automat la extragerile săptămânale. Poţi câştiga unul dintre premiile fixe sau poţi fi sunat şi astfel vei avea şansa unui câştig substanţial în bani.