Call Center: 021 95 57

De luni până vineri între orele 0900 - 1700

Află dacă
ai câștigat
63.881 de câștigători și premii
acordate în valoare de 40.306.339 lei

O răsplată a speranţei şi încrederii

Doamna Pene Lucica are 59 de ani, este din judeţul Ilfov, comuna Tunari, este căsătorită, are doi copii şi patru nepoţi. În ediţia din 27.04.2014, dna Pene a fost fericita câştigătoare a premiului de Bingo şi Bingo Acumulat, în valoare de 403.914 lei, aproximativ 100.000 euro.

După o viaţă în care nu a avut nici o problemă medicală, în urmă cu doi ani soţul dumneaei a fost diagnosticat cu polineuropatie, o boală gravă ce-l ţine imobilizat în pat. De-a lungul timpului a încercat mai multe tratamente, dar fără rezultat. Doamna Pene joacă la Bingo România de la începutul jocului, iar acesta este primul câştig: ”În fiecare săptămână am cumpărat bilete şi am urmărit de câte ori am putut emisiunea, însă în ultima perioadă mai rar, din cauza bolii soţului. Copiii mi-au reproşat destul de des că, în loc să strâng bani pentru operaţia soţului, eu cumpăr bilete la Bingo România” – ne povesteşte dna Pene. „Pentru ediţia din 27 aprilie, nu mai voiam să achiziţionez bilete, dar am dorit totuşi să-mi încerc norocul şi cu noul bilet Extra 35, având în vedere costul operaţiei soţului. Am cumpărat două bilete: unul roşu şi unul Extra 35. M-am uitat la emisiune împreună cu soţul şi una din nepoate, iar când am realizat că am bifat toate numerele de pe bilet, am plâns de fericire!”

Suma câştigată este foarte mare şi a fost ca o răsplată a speranţei şi încrederii sale în acest joc. Cu banii câştigaţi va achita operaţia soţului, în speranţa că va putea merge din nou!

„Trebuie să ai încredere şi să continui să joci” - recomandă dna Pene tuturor jucătorilor.

  •   mai 05
  •   Bingo România