Call Center: 021 95 57

De luni până vineri între orele 0900 - 1700

Află dacă
ai câștigat
63.881 de câștigători și premii
acordate în valoare de 40.306.339 lei

O bucureșteancă a câștigat 40.000 de lei la Bingo România!

Ana-Maria Barnoschi și Andrei Coman s-au întâlnit și în această săptămână cu o fericită câștigătoare a unui premiu "Bingo România". "Mă bucur când văd oameni fericiți! Viața acestei femei s-a schimbat după ce a participat la Bingo România", a spus Ana-Maria Barnoschi.

Săptămâna trecută, doamna Manea Georgeta în vârstă de 55 de ani, din București, a câștigat 40.000 de lei, contravaloarea premiului de Bingo pe bilet roșu, în cadrul emisiunii "Bingo România", de la Kanal D. A fost asistentă medicală la o clinică de stomatologie, iar în 2008 a plecat în Germania pentru a strânge bani pentru nunta fiului ei. Deși avea de gând să stea mai mult timp în străinătate, doamna Manea s-a întors în țară din cauza unor decese în familie. De atunci nu a mai reușit să își găsească un serviciu stabil.

"Joc la Bingo România de la început, în fiecare săptămână am fost aproape să câștig cu câteva numere. Săptămâna trecută nu am mai vrut să cumpăr bilete, dar m-a convins agenta Bingo România, și uitați că am câștigat! Cu acești bani voi plăti o parte din datoriile la bancă, îmi voi ajuta fata care se căsătorește anul acesta și voi cumpăra mobilă nouă pentru băiat", a spus doamna Manea Georgeta.

Nu ratați, în fiecare duminică, de la ora 15.00, emisiunea "Bingo România" prezentată de Gabriel Coveșeanu, la Kanal D.

  •   mai 09
  •   Bingo România